Tästä vuokrattavan / myytävävän talon FB sivulle
ETUSIVU

YHTEYSTIEDOT & AVOINNA

ESITTELY

TALLIN & KAUPAN HENKILÖKUNTA

RATSASTUS

SIIRTOTALLIT & ESTEKALUSTOT

BRODEERAUS

HEVOSKOPIN VUOKRAUS

KESÄMÖKKIVUOKRAUS

Tarttes saada lisää tilaa. Brooraushommista jää pikkueriä erilaisia tekstiilejä jotka pitää hävittää. Tulkaa tyhjentämään hyllyjä. Tee-paitoja miehille ja naisille eurolla, hevostelupaitoja kolmella eurolla. yksittäisä takkeja ja sun muuta vaikka vitosella. Keksitään sopivat hinnat, pääasia että saadaan tilaa :) Tervetuloa penkomaan !!
Pollenpotku valmistaa asiakkailleen estekalustoja sekä siirtotalleja. Siirtotallit valmistetaan oikealle vaihtolavarungolle, joka tekee siirtämisestä vaivatonta ja edullista.


Mikä siirtotalli on?

Siirtotalli on kahden hevosen talli, jossa on kaksi karsinapaikkaa. Siirtotallin saat mahtumaan pihaan kuin pihaan. Voit myös rakentaa näistä kahden hevosen siirtotalleista isomman kokonaisuuden! Jo olemassa olevaan talliin se on hyvä laajennusosa. Siirtotalli on siisti vaihtoehto. Se on huolella tehty kokonaisuus, jossa hevoset viihtyvät. Siksi ne ovatkin nykyään niin suosittuja!

Toistaiseksi valmistamme betonilattiaisena vaihtolavamallina vain korkeintaan seitsemän metriä pitkiä talleja, joten käytävälliset ja muut isommat tallit toimitetaan erillisen reunavahvistetun laatan päälle.Estekalustot

Estekalustomme ovat talvitarjouksessa!

Estetolppa 49,00€
Puomit maalattuna 25,00€

Hinnat sisältävät ALVin.

TEKIJÄINOIKEUDET: ulkoasu © Jeena Laitinen 2010-2013